Details Landelijke Demonstratie 31 maart 2013

Nederlanders komen in Opstand tegen Bezuinigingen en Kabinet Rutte (eindelijk het is zover)

Vanwege een groot verwachte opkomst is de locatie en het tijdstip voor onderstaande demonstratie in Den Haag gewijzigd in:   

Datum blijft zondag 31 maart;  
Tijdstip 13:13 - 15:15 uur;  
Locatie SPUIPLEIN (Centrum Den Haag)  

Overigens, heb je de PETITIE al getekend?
====== 

LANDELIJKE DEMONSTRATIE ~ Vanuit meerdere volksinitiatieven zullen we tot één grote demonstratie komen in een protest actie tegen oneerlijke, de absurde bezuinigingen, de politieke invloed van banken en deelname aan de EU. We worden allemaal geraakt door wat er momenteel gaande is in onze financiële wereld en we rennen hard achteruit al heeft de een daar al harder de consequenties van dan de ander. Veel mensen en bedrijven hebben hier al volop mee te maken en ondervinden de gevolgen van deze economische crisis, die ook een morele crisis genoemd mag worden. We willen een statement maken naar het kabinet, dat deze manier van politiek noch ons vertrouwen, noch onze goedkeuring heeft. Eerst het eigen land weer op orde zien te krijgen, oneerlijke politici die zich schuldig maken aan kiezersbedrog, verstrengelde belangen, torenhoge salarissen, tegenstrijdige wetten en beleid die tegen mensen werkt en ten koste gaan van burgers en bedrijven die in de problemen komen, de verstrengeling en invloed van de banken en de deelname aan de EU. Dat moet anders, de rotte appels weg, de veelverdieners, de bonustrekkers, achterkamertjes regelingen, terwijl sommige brugers ten einde raad zijn. Aankijken, opruimen en weer opbouwen op een gezonde manier, met elkaar. Argentinië en IJsland hebben laten zien dat het kan, het is geen kwestie van niet kunnen, het is een kwestie van willen moed en vooral ook goodwill van het volk er een aandeel in te hebben en het aan te kaarten, hier geen genoegen mee te nemen, om te beginnen door sterke signalen af te geven dat het nu echt anders MOET! Genoeg is Genoeg!  Zie ook: BOVENDIEN.

"Hoogste Tijd dat we niet meer door geld geregeerd worden maar door Rede. Geld brengt Armoede, Rede brengt Inzicht en Begrip"  

"Politici, bent u vergeten dat Wij eigenlijk uw Werkgever zijn?"


Reacties